Tautan-tautan Akses

Warung VOA: Farewell (1)


Warung VOA: Farewell (1)
mohon tunggu
Embed

No media source currently available

0:00 0:05:35 0:00

Critone, Ning Jinny sing ngancani Cak Supri ngasuh acara Warung VOA selama setahun terakhir wis rampung masa tugase lan mbalik nang Indonesia. Mangkane nang edisi tearkhire ning Jinny iki dhekne mlaku-mlaku nang Miami, Florida tanpa cak Supri. Dia ditemani Cak Alam nontok mural sing top tenang dulur

XS
SM
MD
LG